Visitec je inovatívny liek na zlepšenie a obnovenie zraku. Obsahuje prírodné zložky, ktoré vyživujú a chránia oči pred negatívnymi faktormi. Visitec pomáha vyrovnať sa s problémami ako krátkozrakosť, ďalekozrakosť, astigmatizmus, šedý zákal, glaukóm atď.

Visitec moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

Tento liek obsahuje nasledujúce zložky:

  • Luteín. Ide o karotenoid, ktorý má antioxidačné vlastnosti a chráni sietnicu pred poškodením. Luteín absorbuje prebytočné modré svetlo, čo môže spôsobiť makulárnu degeneráciu a stratu zraku.
  • zeaxantín. Ide o ďalší karotenoid, ktorý dopĺňa pôsobenie luteínu. Táto zložka tiež pomáha udržiavať zdravie sietnice. Zeaxantín zlepšuje kontrast a jasnosť videnia a tiež zabraňuje rozvoju vekom podmienenej degenerácie makuly.
  • Astaxantín. Je to silný antioxidant, ktorý zvyšuje prietok krvi do očí a znižuje zápal. Astaxantín pomáha zmierniť únavu a namáhanie očí, ako aj zlepšiť adaptáciu na tmu a svetlo.
  • Vitamín E. Táto zložka chráni očné bunky pred oxidačným stresom a starnutím. Vitamín E tiež podporuje regeneráciu očného tkaniva a posilňuje imunitný systém.
  • beta-karotén. Ide o provitamín A, ktorý je nevyhnutný pre normálne fungovanie zrakového aparátu. Betakarotén sa podieľa na syntéze rodopsínu, pigmentu zodpovedného za videnie v tme. Táto zložka tiež chráni oči pred ultrafialovým žiarením a infekciami.

Návod na použitie

Pre dosiahnutie maximálneho účinku sa odporúča užívať jednu kapsulu Visitec dvakrát denne – ráno a večer. Kapsuly sa majú zapiť veľkým množstvom vody. Odporúčaný priebeh liečby je od jedného do troch mesiacov v závislosti od stavu zraku a odporúčaní lekára.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Visitec funguje na princípe komplexného pôsobenia na všetky štruktúry oka. Vyživuje a zvlhčuje očné tkanivo, stimuluje metabolizmus a krvný obeh, posilňuje cievy a nervy, chráni pred voľnými radikálmi a škodlivými faktormi. Visitec tiež koriguje chyby lomu svetla zväčšením ohniskovej vzdialenosti a odstránením rozmazania obrazu.

Visitec Akým spôsobom liek účinkuje?
Visitec
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Indikácie na použitie

Visitec je určený pre ľudí, ktorí trpia rôznymi poruchami zraku alebo chcú predchádzať ich vzniku. Je to užitočné najmä pre tých, ktorí:

  • funguje na počítači alebo iných zariadeniach;
  • často číta alebo pozerá televíziu;
  • nosí okuliare alebo kontaktné šošovky;
  • má genetickú predispozíciu na očné choroby;
  • vystavené slnečnému žiareniu, prachu, dymu, chemikáliám a iným dráždivým látkam;
  • žije v nepriaznivých podmienkach prostredia;
  • má cukrovku, hypertenziu, aterosklerózu a iné ochorenia ovplyvňujúce zrak.

Kontraindikácie používania

Visitec nemá žiadne závažné kontraindikácie, keďže pozostáva z prírodných zložiek. Tento liek sa však neodporúča užívať pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek, ako aj počas tehotenstva a dojčenia. V týchto prípadoch je potrebná konzultácia s lekárom.

Odborná recenzia

Ako oftalmológ pracujem už viac ako 10 rokov a často sa stretávam s pacientmi, ktorí sa sťažujú na rozmazané videnie. Bohužiaľ, moderný rytmus života a neustále namáhanie očí neprispievajú k udržaniu jeho zdravia. Preto svojim pacientom s Visitecom vždy odporúčam prevenciu a liečbu zraku. Toto je jeden z najlepších produktov na trhu, ktorý skutočne funguje a poskytuje viditeľné výsledky. Visitec obsahuje všetky potrebné látky na výživu a ochranu očí a tiež koriguje chyby lomu svetla. Sám beriem Visitec a môžem povedať, že sa mi za 2 mesiace zlepšil zrak o 2 dioptrie. Som si istý, že Visitec vám pomôže obnoviť zrak a zbaviť sa okuliarov a kontaktov.

Zákaznícke recenzie

Pracujem ako programátor a pri počítači trávim 10-12 hodín denne. Z tohto dôvodu sa mi začal zhoršovať zrak a začal som nosiť okuliare. Ale nepáčili sa mi, pretože prekážali a kazili imidž. Rozhodol som sa teda vyskúšať Visitec - kapsuly na videnie, o ktorých som sa dočítal na nejakej webovej stránke. Objednal som si Visitec a začal som ho užívať podľa pokynov. Do týždňa som cítil rozdiel – moje oči boli menej unavené a boliavé a obraz na obrazovke bol jasnejší a jasnejší.
Rád čítam knihy a časopisy, ale ako som starol, začal mi zlyhávať zrak. Nevidel som drobné písmo a musel som si namáhať oči. Kvôli tomu som často trpel bolesťami hlavy a podráždením očí. Môj priateľ mi odporučil Visitec. Sama si vzala tieto kapsuly a výsledky ju potešili. Rozhodol som sa to vyskúšať a objednal som si Visitec. Začal som užívať jednu tabletu 2x denne a po 2 týždňoch som zaznamenal zlepšenie. Začal som lepšie vidieť písmená a čísla, ako aj farby a obrysy. Oči ma prestali bolieť a slziť a bolesti hlavy prešli.
Som taxikár a moja vízia je pre mňa veľmi dôležitá. Ale kvôli neustálemu jazdeniu v rôznych časoch dňa sa to začalo zhoršovať. Mal som problém vidieť v tme a pri slabom svetle. Musel som navštíviť očného lekára, ktorý povedal, že sa u mňa vyvíja šedý zákal a zelený zákal. Navrhol mi operáciu, no bála som sa a nechcela som to riskovať. Vtedy som sa dozvedel o Visitec. Rozhodol som sa to vyskúšať a objednal som si tieto kapsuly. Bral som ich podľa pokynov a pravidelne som si nechal kontrolovať zrak. Na moje prekvapenie sa to zlepšilo! Začal som vidieť jasnejšie a jasnejšie. Navyše sa teraz dokážem prispôsobiť rôznym svetelným podmienkam.