Redusizer sú kapsuly s biologicky aktívnymi zložkami, ktoré pomáhajú naštartovať proces chudnutia a spaľovania tukov v krátkom čase. S úbytkom tukovej hmoty zostáva objem svalov rovnaký. Vhodné na použitie v spojení s programom ketózovej diéty. Podporuje chudnutie až o 15 kg za 1 mesiac. Jedinečnosťou prípravku je spustiť ketózu (spaľovanie tukov) a premeniť ju na energiu, ktorú telo využije počas celého dňa.

Redusizer moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

Na rozdiel od iných liekov, Redusizer neobsahuje nebezpečné chemické a syntetické zložky, ktoré môžu poškodiť zdravie. Kompozícia obsahuje nasledujúce zložky:

  • Beta-sitosterol. Preráža cievy a znižuje koncentráciu zlého cholesterolu, zmenšuje objem problémových partií pokrytých celulitídou;
  • Koenzým 10. Q10 je nevyhnutnou zložkou na zníženie rizika obezity. Podporuje normálny priebeh metabolických procesov, odstraňuje falošné pocity hladu;
  • Ketóny nachádzajúce sa v malinách. Pomáha premieňať tuk na energiu v krátkom čase. Pomáha potláčať chuť do jedla a metabolické procesy;
  • L-karnitín. Látka, ktorá obsahuje vysokú koncentráciu vitamínu B. Pomáha stabilizovať emocionálny stav, zmeny nálad, znižuje mieru podráždenosti;
  • Synefrín. Účinne bojuje proti viscerálnemu tuku a pomáha znižovať množstvo skonzumovaných kalórií. Postupne robí telo odolnejším voči fyzickej aktivite;
  • Bromelain. Ide o tuk s unikátnou štruktúrou, ktorý pomáha zbaviť sa tuku a bojuje proti opuchom.

Tento liek je určený pre široké spotrebiteľské publikum, pretože zloženie je úplne prirodzené.

Návod na použitie

Aby ste dosiahli optimálne výsledky, musíte piť liek raz denne pred jedlom. Trvanie programu môže byť až 14 dní v závislosti od toho, koľko kíl plánujete schudnúť.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Účinok lieku pozostáva z dvoch častí. Najprv sa spustí stav ketózy, kedy sa začnú aktívne spaľovať tuky a zachová sa pôvodná svalová hmota. Dodržiavaním správneho stravovacieho plánu s minimom sacharidov sa hmotnosť nevráti.
V druhej fáze sa chuť do jedla znižuje a rýchlosť metabolických reakcií sa zvyšuje. Tuková vrstva sa začína postupne znižovať. Kapsuly pomáhajú urýchliť proces ketózy v priebehu 40-50 minút.

Redusizer Akým spôsobom liek účinkuje?
Redusizer
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Indikácie na použitie

Redusizer pomôže v nasledujúcich situáciách:

  • Schudnutie nadváhy.
  • Zníženie hladín zlého cholesterolu.
  • Ak máte nekontrolovateľnú chuť do jedla.
  • Prítomnosť problémových oblastí celulitídy.

Ak používate liek v spojení s diétnou výživou, pozitívna dynamika sa objaví v priebehu niekoľkých dní.

Kontraindikácie používania

Existuje niekoľko kontraindikácií na použitie:

  • Individuálna intolerancia komponentov.
  • Vek do 18 rokov.
  • Obdobie laktácie.

Ak chcete rozhodnúť o možnosti použitia produktu, musíte sa zúčastniť konzultácie s odborníkom na výživu alebo ošetrujúcim lekárom.

Odborná recenzia

Po 20 rokoch praxe môžem s istotou povedať, že Redusizer skutočne urýchľuje chudnutie bez negatívnych zdravotných následkov. Už niekoľko rokov zaraďujem liek do svojho programu na chudnutie a sledujem vynikajúce výsledky svojich klientov. Podľa štatistík väčšina pacientov schudne aspoň 10 kg a zároveň sa zlepší ich celkový zdravotný stav. V mojej praxi sa tiež nevyskytli prípady regresie. Je dôležité používať liek iba v spojení s diétnou výživou. V opačnom prípade bude takmer nemožné dosiahnuť očakávanú účinnosť.

Zákaznícke recenzie

Dlhé roky bojujem s nadváhou. Vyskúšal som všetky druhy liekov, od thajského čaju až po doplnky výživy. Redusizer mi však naozaj pomohol. Moja váha začala aktívne klesať v priebehu niekoľkých dní po začatí kurzu. Zároveň som sa cítil výborne. Za prvý mesiac sa mi podarilo schudnúť 15 kg. Ale to nie je limit. Pokračujem v chudnutí, ale liek už neberiem.
Redusizer som našiel na internete. Pred kúpou som sa však poradila s výživovým poradcom. Za mesiac sa mi podarilo schudnúť 14 kg, no zároveň som dôsledne dodržiaval diétu, športoval a užíval som kapsuly raz denne ráno. Všimol som si, že po 2-3 dňoch ma už netrápil pocit hladu a zmeny nálad ustali.
Nie je to zlá droga. Naozaj vám pomôže schudnúť. Ale ak nebudete dodržiavať diétu, výsledok bude malý. Redusizer bol pre mňa veľkou posilou. Za prvý mesiac som schudol 10 kg a bol som veľmi spokojný s výsledkami.