Rectin je jedinečný krém na hemoroidy, ktorý poskytuje okamžitú úľavu od bolesti a pálenia v dolnej časti tela. Gél je vyvinutý na báze organických zložiek, ktorých liečivé vlastnosti využívajú ľudia už po stáročia. Rectinový krém podporuje hojenie poškodení a tiež zvyšuje účinnosť ľudského imunitného systému. Za zmienku stojí rýchlosť účinku – prvý výsledok sa dostaví už po jednej procedúre aplikácie Rectinu.
Gél je ideálny pre ľudí akéhokoľvek typu pleti a jeho použitie nie je obmedzené na určitú vekovú kategóriu. Stojí za zmienku, že krém na hemoroidy Rectin sa môže použiť ako preventívne opatrenie, ktoré vás ochráni pred prejavom ochorenia.

Rectin moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

Ako už bolo spomenuté, Rectin Hemorrhoid Remedy je formulovaný na základe kombinácie prírodných zložiek. Pre podrobnejšie informácie odporúčame preštudovať si podrobné zloženie všetkých zložiek masti Rectin:

  • Extrakt z rebríčka – má upokojujúci a tonizujúci účinok na opuchnuté oblasti pokožky, odstraňuje bolesť a pálenie;
  • Extrakt z čínskej vetvičky – pomáha zlepšovať pohodu a pružnosť pokožky v oblasti ochorenia;
  • cesnak;
  • Dubová kôra – podporuje krvný obeh v cievach konečníka;
  • Extrakt z palmy palmy je pomocná zložka, ktorá upokojuje zapálené oblasti pokožky a pôsobí proti vzniku análnych trhlín;
  • extrakt z mimózy a eklipty;
  • Extrakt z aloe vera – pomáha znižovať pálenie a bolesť, odstraňuje začervenanie a nepohodlie. Okrem toho sa Aloe vyznačuje liečivým účinkom.
  • Minerálne zložky – zinok a tetraboritan sodný.

Návod na použitie

Rectin je masť, ktorá je predpísaná na vonkajšiu aplikáciu na problémové oblasti pokožky. Spôsob aplikácie nie je náročný a zahŕňa pokrytie zapálenej oblasti konečníka gélom.
Stojí za zmienku, že pre úplnú absorpciu liečivej kompozície je masť kontraindikovaná na umývanie vodou do 3 hodín po priamom použití. Pre podrobnejšie informácie by ste sa mali poradiť so svojím lekárnikom.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Rectin je lokálny prípravok, ktorý je šetrný a účinný pri zmierňovaní príznakov hemoroidov. Najdôležitejšie je, že gél nielenže odstraňuje vplyv nepríjemných symptómov, ale priamo pôsobí proti príčinnému faktoru ochorenia.
Rectin pomáha rýchlo odstrániť krvácanie, znižuje svrbenie a zmierňuje bolesť. Zabraňuje vzniku žilových patológií a udržuje elasticitu žíl v areole použitia.

Rectin Akým spôsobom liek účinkuje?
Rectin
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Indikácie na použitie

Kľúčovou pomocnou vlastnosťou hojivého gélu je aktívne hojenie análneho tkaniva. Rectin chráni problémovú oblasť pokožky pred prenikaním infekčných patogénov, čo zase môže viesť k tvorbe hnisu.
Okrem toho táto masť znižuje frekvenciu relapsov a môže sa použiť ako preventívna ochrana. Rectin je vhodný pre akýkoľvek vek bez ohľadu na pohlavie.

Kontraindikácie používania

Prírodné zloženie neobsahuje agresívne chemické zlúčeniny, takže Rectin nemá konkrétny zoznam kontraindikácií. Neexistujú žiadne vedľajšie účinky.
Je potrebné objasniť, že niektorí pacienti môžu mať osobnú neznášanlivosť na jednu alebo viac zložiek uvedených v zložení lieku. V tomto prípade môže byť použitie Rectinu sprevádzané alergickou reakciou tela.

Odborná recenzia

Na základe odborného posudku odborníka je Rectin tou najlepšou voľbou, ktorá dokáže pacienta zbaviť bolesti. Prírodné zloženie prípravku jemne upokojuje postihnutú oblasť a normalizuje stav pokožky. Rectin možno nazvať organickým antibakteriálnym činidlom, ktoré pomáha pri liečbe hemoroidov.

Zákaznícke recenzie

„Už som zabudol, čo je normálny život bez svrbenia. Hemoroidy prišli ku mne náhle a navždy zmenili môj každodenný život. Slovo „toaleta“ sa stalo v súlade so slovom „tvrdá práca“. Koža praskala, toto nepohodlie vás prenasleduje. Netrvalo dlho, kým sa objavil zápal, a tak bolo rozhodnuté nájsť dobrý liek, ktorý by všetky tieto príznaky odstránil. Rectinová masť odviedla vynikajúcu prácu a cena bola veľmi rozumná a neovplyvnila môj dôchodok.“
„Nemohla som si myslieť, že popôrodný syndróm sprevádzajú hemoroidy. Veril som, že táto choroba sa objavuje po 40-tke, ale cítil som všetky „kúzla“ tejto choroby. Moji rodičia mi odporučili kúpiť Rectin, čo som aj urobil. Najdôležitejšia vec nie je žiadna chémia, len organické látky. Dojčím, a tak sa mojou záchranou stala masť na prírodnej báze.“
„Ako sa ukázalo, hemoroidy prichádzajú vo veku, keď ich vôbec neočakávate. Vďaka Bohu, že som vedel, ako sa vysporiadať s touto nepríjemnou vecou. Môj otec sa už stretol s masťou Rectin. Pomohlo to jemu a pomohlo to aj mne – účinnosť bola preukázaná!“