Proctonicje moderný prostriedok proti hemoroidom. Produkt má komplexný účinok na telo v prípade choroby, normalizuje stav a vracia sa do plného fungovania.

Procton je inovatívny protizápalový liek na hemoroidy. Produkt bol vyvinutý pomocou najnovších technológií, má komplexný účinok, vďaka čomu je účinný pri liečbe choroby v ktorejkoľvek fáze. Účinok je viditeľný od prvého použitia. Dostupné vo forme krému.

Proctonic moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

Proktonický krém na liečbu hemoroidov je vyrobený na báze prírodných zložiek. Produkt obsahuje:

  • Dubová kôra. Rastlina má adstringentný a protizápalový účinok. Dubová kôra bohatá na triesloviny tlmí bolesti pri hemoroidoch, zastavuje krvácanie a podporuje regeneráciu poškodeného tkaniva.
  • Včelí vosk. Táto zložka je známa pre svoje hojenie rán a protizápalové vlastnosti.
  • pagaštan konský. Má venotonický, vazokonstrikčný a protizápalový účinok na organizmus. Gaštan obsahuje látky ako escín a eskulín, ktoré podporujú periférne prekrvenie postihnutej oblasti tela.
  • Zinok. Oxid zinočnatý má zmäkčujúce a ochranné vlastnosti. Táto zložka zmierňuje bolesť, pálenie a svrbenie a vytvára ochrannú bariéru na poškodených tkanivách.

Každá z týchto zložiek krému Procton má svoje jedinečné vlastnosti, ktoré prispievajú k efektívnej liečbe.

Návod na použitie

Pri liečbe hemoroidov krémom Procton je dôležité dodržiavať pokyny:

  1. Pred aplikáciou prípravku si dôkladne umyte ruky a postihnuté miesto teplou vodou. Neodporúča sa používať mydlo a sprchový gél.
  2. Jemne si potľapkajte telo papierovým obrúskom alebo čistým uterákom, aby ste odstránili prebytočnú vlhkosť.
  3. Naneste malé množstvo krému na postihnuté miesto čistými rukami. Ak sú hemoroidy vnútorné, musíte použiť aplikátor na zavedenie krému dovnútra.
  4. Procedúra sa musí vykonávať 2-3 krát denne, najmä po pohybe čriev.
  5. Po nanesení krému si dôkladne umyte ruky.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Vďaka starostlivo vybranému zloženiu má Proctonic komplexný účinok na organizmus a podporuje rýchle zotavenie:

  • Zmierňuje bolesť, svrbenie a pálenie.
  • Zabraňuje tvorbe hemoroidov.
  • Zabraňuje opätovnému rozvoju choroby.
  • Zastavuje krvácanie bez rizika trombózy.
  • Odstraňuje opuchy, zápaly a prekrvenie.
  • Urýchľuje regeneráciu poškodených tkanív.
  • V krátkom čase sa vráti k plnohodnotnému životnému štýlu.
Proctonic Akým spôsobom liek účinkuje?
Proctonic
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Indikácie na použitie

Hemoroidy spôsobujú nepríjemné a bolestivé pocity, zasahujú do plnohodnotného životného štýlu. Ak sa nelieči, choroba v krátkom čase progreduje, zhoršuje stav pacienta, až po výhrez hemoroidov.
Procton je indikovaný pri nasledujúcich príznakoch hemoroidov:

  • bolesť v análnej oblasti;
  • krvavý výtok počas pohybu čriev;
  • vypúšťanie hlienu z oblasti konečníka;
  • svrbenie a pálenie v análnej oblasti;
  • podráždenie a zápal kože;
  • opuch hrádze;
  • falošné nutkanie na stolicu.

Nie je potrebné strácať čas a peniaze návštevou proktológa. Keď sa objavia prvé príznaky ochorenia, stačí pravidelne používať krém, ktorého účinnosť bude zrejmá už po prvom použití.

Kontraindikácie používania

V niektorých prípadoch môže mať Proctonic kontraindikácie na použitie. Patria sem alergie na zložky a kožné ochorenia v postihnutej oblasti.

Odborná recenzia

„Posledných pár rokov používam Proctonic na liečbu hemoroidov u mojich pacientov. Má prirodzené zloženie, ktoré je horšie ako mnohé lieky na chemickej báze. Tento bylinný krém pôsobí komplexne, jemne, no zároveň silne na zdroj zápalu. S jeho pomocou je možné sa v čo najkratšom čase zbaviť nepríjemných prejavov ochorenia, akými sú svrbenie, bolesť, pálenie, zápal, opuch, krvácanie.“

Zákaznícke recenzie

„Proctonic som si kúpil na odporúčanie lekára. Do týždňa som bol úplne bez choroby, bez vedľajších účinkov. Aká škoda, že som nedostal stretnutie s dobrým odborníkom skôr, iní proktológovia predpisovali lieky, ktoré chorobu len zhoršovali.
„Po druhom pôrode som čelila pomerne delikátnemu problému – hemoroidom. Priateľ mi povedal o kréme Procton. Začala som ho užívať bez lekárskeho predpisu, keďže prípravok je rastlinného pôvodu a liečba je lokálneho charakteru. Už po prvom použití som zaznamenala výrazné zlepšenia, pretože predtým som sa o dieťa nevedela ani sama starať. Do 5 dní sa rany zahojili, bolesť a pálenie zmizli.“
„Mal som pokročilé hemoroidy, pretože som sa ich dlho snažil liečiť ľudovými prostriedkami. V dôsledku toho som sa obrátil na proktológa a okamžite mi predpísal krém Procton. Používal som ho 2-krát denne a po troch dňoch akútne príznaky ustúpili a po 2 týždňoch som na túto nepríjemnú chorobu úplne zabudol.“