Nootronín je silný stimulátor mozgovej aktivity, vytvorený s ohľadom na najmodernejší vývoj v oblasti neurofyziológie a kognitívnej vedy. Liečivo je jedinečný biokomplex, ktorý obsahuje šesť vysoko aktívnych zložiek. Synergický účinok zložiek doplnku napomáha aktivácii mozgovej cirkulácie, omladzovaniu mozgových buniek, obnove kognitívnych funkcií, zvýšeniu duševnej výkonnosti a zlepšeniu stavu pacientov trpiacich demenciou a inými neurologickými poruchami.

Nootronin moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

Liečivo sa priaznivo porovnáva s jeho analógmi vďaka svojmu úplne prirodzenému zloženiu. Inovatívne zloženie produktu zahŕňa:

  • L-tyrozín – zlepšuje priechod nervových vzruchov, zvyšuje adaptabilitu organizmu na fyzickú a psychickú záťaž, neutralizuje negatívne účinky voľných radikálov na bunky;
  • tryptofán – podieľa sa na tvorbe „hormónu šťastia“ serotonínu, zlepšuje pamäť, urýchľuje odstraňovanie toxických látok;
  • horčík – minimalizuje negatívne účinky stresu na organizmus, bojuje proti chronickej únave, dodáva energiu a priaznivo pôsobí na činnosť obehového systému;
  • fosfatidylserín – pomáha obnoviť kognitívne funkcie, znižuje závažnosť demencie a iných neurologických porúch, zvyšuje fyzickú odolnosť;
  • kyselina gama-aminomaslová – zlepšuje prekrvenie mozgu, podporuje saturáciu tkanív kyslíkom, aktivuje myšlienkové procesy;
  • vitamín B6 – urýchľuje metabolizmus, zabraňuje poruchám vo fungovaní centrálneho nervového systému a periférneho nervového systému, zmierňuje nespavosť a zlepšuje kvalitu spánku.

Doplnok neobsahuje hormonálne látky, silné chemické prísady, umelé farbivá, konzervačné látky ani iné potenciálne nebezpečné zložky.

Návod na použitie

Liek sa užíva jednu kapsulu denne počas raňajok, zapíja sa malým množstvom studenej vody. Minimálna dĺžka liečby je 4 týždne. Neodporúča sa zvyšovať dávku lieku alebo frekvenciu podávania: predávkovanie môže prispieť k rozvoju alergických reakcií na zložky kapsúl.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Hlavnou výhodou lieku je schopnosť mať komplexný účinok na telo, čím sa zabezpečí dosiahnutie trvalého terapeutického účinku. Aktívne zložky produktu:

  • zlepšuje prenos nervových impulzov medzi neurónmi;
  • aktivovať metabolizmus na bunkovej úrovni;
  • urýchliť proces odstraňovania toxínov z tela;
  • zlepšuje zásobovanie mozgu krvou;
  • poskytujú telu užitočné živiny a energiu.

Výsledkom cyklu užívania kapsúl je zvýšenie mozgovej aktivity a zlepšenie kognitívnych funkcií. Pacienti užívajúci liek sa zbavujú pocitu chronickej únavy a zmien nálad, stávajú sa odolnejšími a výkonnejšími.

Nootronin Akým spôsobom liek účinkuje?
Nootronin
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Indikácie na použitie

Nootronínové kapsuly majú široké spektrum účinku. Preto indikácie na ich použitie môžu zahŕňať:

  • zhoršenie pamäte;
  • znížená koncentrácia;
  • pocit chronickej únavy;
  • apatia, ľahostajnosť k tomu, čo sa deje okolo;
  • spomalenie reakcií;
  • zhoršená koordinácia pohybov;
  • zníženie vytrvalosti a výkonu;

Liek je schválený na použitie na preventívne účely.

Kontraindikácie používania

Kapsuly obsahujú iba bezpečné organické zložky. Preto má liek minimum kontraindikácií a nespôsobuje nežiaduce reakcie. Zákaz užívania doplnku platí len pre tehotné ženy, dojčiace matky, deti, mladistvých a osoby s diagnostikovanou alergiou na zložky prípravku. Kapsuly majú tonizujúci účinok, preto sa neodporúča užívať ich večer.

Odborná recenzia

Moderný farmaceutický a parafarmaceutický trh ponúka široký výber liekov s nootropnými a regeneračnými vlastnosťami. Nie všetky sú však schopné komplexne pôsobiť na telo, čím sa zabezpečí dosiahnutie silného, predĺženého terapeutického účinku, ktorý pretrváva aj po ukončení liečby. Preto svojim pacientom predpisujem Nootronin, nootropný liek, ktorý je hlavou a ramenami nad svojimi analógmi, pokiaľ ide o účinnosť a rýchlosť účinku. Aktívne zložky doplnku neutralizujú účinok endogénnych faktorov, ktoré vyvolávajú rozvoj kognitívnych porúch a odstraňujú existujúce poruchy bez toho, aby spôsobovali nežiaduce reakcie. Všetci pacienti, ktorí používajú tento liek, dosahujú pozitívnu dynamiku liečby.

Zákaznícke recenzie

Droga naozaj funguje. S ním sa výrazne zvyšuje moja produktivita. V práci som sa sústredil a som vytrvalý a už sa neunavujem tak rýchlo ako predtým. Žiadny z prostriedkov, ktoré som predtým musel užívať, nemal taký účinok. Odporúčam!
Myslel som si, že ide o ďalší podvod, ale mýlil som sa. Kapsuly beriem len dva týždne, ale už teraz vidím pozitívnu dynamiku. Stal som sa menej zábudlivým a roztržitým, prestali mi neustále bolieť hlava a bolo ľahšie sústrediť sa na riešenie zložitých problémov. Môžete naozaj cítiť rozdiel, produkt je veľmi hodný!
Som študentka, mám 20 rokov. V druhom ročníku na univerzite som si uvedomil, že počas skúšok je pre mňa ťažké zaobísť sa bez nootropík a vybral som si tento liek. Účinok ma veľmi teší: informácie sa ľahšie zapamätajú a počas skúšok sa cítim sebaisto a pokojne. Akademické úspechy sa výrazne zvýšili. Takéto výsledky som ani nečakal!