Nemanex je antiparazitárny prípravok vyrobený na báze zložiek prírodného pôvodu. Inaktivuje parazity a zabezpečuje ich rýchle odstránenie z tela. Prírodné zložky Nemanexu demonštrujú synergický efekt, pričom sa navzájom posilňujú.

Nemanex moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

Produkt obsahuje nasledujúce účinné zložky:

  • artičok. Prírodná zložka zlepšuje stav pečene, podporuje normálne fungovanie tráviaceho traktu. Zvyšuje odolnosť organizmu voči negatívnym vplyvom environmentálnych faktorov a pomáha posilňovať imunitný systém;
  • výťažok z kôry borovice. Táto zložka prírodného pôvodu zlepšuje prirodzené obranné mechanizmy organizmu. Priaznivo pôsobí na črevné funkcie;
  • Extrakt z bobkového listu. Prírodná zložka má výrazné antimikrobiálne vlastnosti

Návod na použitie

Kvapky sa majú užívať 3-krát denne. Odporúčaná dĺžka kurzu je 1 mesiac. Produkt vyrobený na prírodnej báze sa zmyje veľkým množstvom vody. Jedna dávka Nemanexu je 20 kvapiek.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Prírodné zložky, ktoré tvoria Nemanex, poskytujú komplexný účinok na telo:

  • eliminovať parazity vo všetkých štádiách ich vývoja majú všeobecný posilňujúci účinok;
  • aktivovať odstraňovanie stôp parazitov a toxínov z tela.

Kvapky sa priaznivo porovnávajú s väčšinou analógov, ktorých použitie môže spôsobiť vedľajšie účinky:

  • nervový systém (závraty, bolesti hlavy, nespavosť);
  • tráviace orgány (kŕče v bruchu, hnačka, vracanie);
  • koža (alergická vyrážka).
  • Pri používaní Nemanexu sa vyššie uvedené nežiaduce reakcie nepozorujú. Kvapky neovplyvňujú hladinu pečeňových enzýmov a nespôsobujú zvýšenú únavu.

    Nemanex Akým spôsobom liek účinkuje?
    Nemanex
    Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

    Indikácie na použitie

    Nemanex sa odporúča užívať pri nasledujúcich indikáciách: rôzne formy helmintických infekcií znížená celková imunita;

    Kontraindikácie používania

    Užívaniu Nemanexu sa treba vyhnúť v prípade precitlivenosti na jeho zložky, pri zlyhaní obličiek alebo srdca. Okrem toho je liek kontraindikovaný u osôb mladších ako 18 rokov. Tiež by ste sa mali zdržať používania produktu počas laktácie.
    Užívanie kvapiek sa neodporúča kombinovať s pitím alkoholických nápojov. Pod vplyvom etanolu klesá terapeutická účinnosť lieku.

    Odborná recenzia

    Prírodné kvapky neutralizujú aktivitu dospelých parazitov a lariev, inhibujú ich životnú aktivitu a zbavujú ich schopnosti rozmnožovania. Nemanex zlepšuje činnosť životne dôležitých orgánov, zmierňuje pocit únavy, problémy so spánkom, slabosť.

    Zákaznícke recenzie

    Nedávno som si všimol nepríjemné pocity v žalúdku. Rozhodol som sa otestovať na klinike blízko môjho domova. Bohužiaľ, moje najhoršie podozrenia sa potvrdili. Zistili mi parazity. Na radu kamarátky som si objednal kvapky Nemanex. Potešila ma cena, aj dodacia lehota. Kvapky som bral striktne podľa návodu a nezaznamenal som žiadne vedľajšie účinky. Po absolvovaní celého kurzu sa môj zdravotný stav výrazne zlepšil.
    Asi pred mesiacom mi začali vypadávať vlasy. Skúšal som všetky druhy domácich masiek a kupoval som si drahé šampóny. Tieto prostriedky však boli zbytočné. Potom sa k vypadávaniu vlasov pridali aj kožné problémy. Unavený z toho všetkého som išiel na stretnutie do súkromnej kliniky. Po absolvovaní vyšetrenia som sa dozvedel, že môj zlý zdravotný stav bol spôsobený vystavením parazitom. Lekár mi predpísal drahý liek, ktorý mi, žiaľ, spôsobil silnú alergiu. Kolega z práce mi povedal o kvapkách Nemanex. Zdá sa, že tento liek jej veľmi pomohol. Pred pár dňami som si objednal, dúfam, že kvapky čoskoro prídu.
    Dlho som si nezobral dovolenku. Tento rok som sa rozhodol relaxovať na mesiac pri mori. Pozitívne dojmy boli, samozrejme, ohromujúce, ale boli tu aj sklamania. Po návrate z dovolenky som začala pociťovať veľkú únavu. Moja produktivita prudko klesla, dokonca aj jednoduché domáce práce zabrali veľa času. Išiel som k lekárovi a diagnostikovali mi to. Tak som zistila, že mám v tele parazity Užívanie kvapiek Nemanex v kombinácii s liekom, ktorý mi odporučil lekár, mi vo veľmi krátkom čase zlepšilo pohodu. Všetky nepríjemné príznaky zmizli, som opäť plná sily a úplne som zabudla na únavu!