Lovense Vulse je diaľkovo ovládaná sexuálna hračka, vibrátor pre bod G.

Lovense Vulse moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

Dodávané v diskrétnom, ľahkom balení na ochranu súkromia spotrebiteľa.

Návod na použitie

Dildo je možné použiť na hru na diaľku. Dosahuje až 110 otrasov za minútu na najvyššej úrovni. Silikón odolný voči telu IPX7 odstraňuje obmedzenia pri hraní hier a umožňuje vám ho používať v rôznych situáciách. Malé puzdro sa ľahko vkladá a pohodlne sa hodí, čo vám umožní mať skutočne voľné ruky a zároveň si užívať otrasy a vibrácie. Jednotka je úplne vodotesná a možno ju umývať pod tečúcou vodou s mydlovým roztokom.

Akým spôsobom liek účinkuje?

S ovládačom Lovese Remote môžete ovládať potešenie z otrasov a vibrácií jednoduchým potiahnutím prsta. Ovládacie prepojenie je možné zdieľať na diaľkové ovládanie vibrátora na ľubovoľnú vzdialenosť, aby sa žena a jej partner stále cítili spojení. Medzi ďalšie funkcie patrí vibrácia s hudbou alebo zvukom, vibračné upozornenie a režim rýchlosti. Dodáva sa so živým chatom, ako aj hlasovým videorozhovorom, aby sa kupujúci zblížili.
Stabilné spojenie s Lovens Remote cez chvost, takže klient nestráca spojenie, čo mu umožňuje hrať v rôznych scenároch a ďalej sa baviť. Otrasy a vibrácie rôznej sily pomôžu uspokojiť akékoľvek fantázie.
Dámsky vajíčkový vibrátor Vulse je dodávaný s magnetickou nabíjačkou, ktorá uľahčuje nabíjanie a udržiavanie potešenia. Plne sa nabije za menej ako hodinu a má pohotovostný režim až 120 hodín.
Prístroj sa ľahko používa, každé dievča ho ľahko zvládne a získa neporovnateľné potešenie z používania Lovense Vulse.

Lovense Vulse Akým spôsobom liek účinkuje?
Lovense Vulse
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Indikácie na použitie

Uspokojenie sexuálnych potrieb žien. Po úplnom nabití je možné vibrátor používať nepretržite približne 60 minút. Vodotesnosť IPX6 umožňuje žene užiť si zábavu vo vani.
Bolo vyvinutých desať druhov vibračných režimov: od pomalých po rýchle, od slabých po silné, ktoré sú vhodné nielen pre začiatočníkov, ale dokážu uspokojiť aj tých, ktorí majú radi silné vibrácie.
Ergonomický dizajn uľahčuje používanie samostatne alebo s partnerom.

Kontraindikácie používania

Použitý je hypoalergénny silikón. Hračky Lovese sú 100% bezpečné a majú certifikát CE podľa noriem EÚ. Neexistujú žiadne kontraindikácie na použitie. Je bez zápachu, bezpečný a príjemný k pokožke a úplne hygienický.
Sexuálne hračky Lovese neobsahujú žiadne telu škodlivé látky. Hodvábne hladký, pohodlný a mäkký silikón. Ženy by s jeho užívaním nemali váhať, je neškodný. Odporúča sa používať s lubrikantmi na vodnej báze. To uľahčuje vkladanie a vyberanie vibrátora.

Odborná recenzia

Poradil som svojmu pacientovi, aby používal toto zariadenie. O mesiac neskôr, na stretnutí, som si všimol výrazné zlepšenie môjho celkového psychického stavu. Dievča sa stalo menej podráždeným a emocionálne pokojným. Poradím ostatným pacientom, mám jasne zdokumentovaný pozitívny efekt jeho používania v praxi. Zariadenie je úplne bezpečné a hygienické, vhodné pre každého.

Zákaznícke recenzie

Kúpil som ho na radu kamarátky. Cena Lovense Vulse mi vyhovovala, bola cenovo dostupná. Funguje dobre, drží nabitý, nabíjam raz týždenne. Je to jednoduché. Momentálne nemám sexuálneho partnera, takže táto sexuálna hračka ma 100% uspokojuje. Pokyny sú prístupné, ľahko pochopiteľné a rýchle, všetko je veľmi jednoduché. Odporúčam všetkým ženám. Bavte sa a užívajte si.
Kúpil som ho v sexshope. Chcel som vyskúšať niečo nové, spestriť si sexuálny život. Môj manžel je často na dlhých služobných cestách, no chce sex a potešenie. So zariadením som úplne spokojný. Poradil som kamarátovi, aby si ho kúpil tiež. Z hračky je tiež nadšená. Špeciálna starostlivosť nie je únavná, umýva sa mydlovou vodou a suší sa. Kúpte si, nebudete ľutovať. Vibrácie sú rozdelené na prerušované, kontinuálne a vysokofrekvenčné typy, stimulujúc bod G na rôznych frekvenciách. takže si môžete vybrať ľubovoľný režim.
Môj priateľ mi na naše výročie daroval ovládač Lovese. Chcem nové farby v mojom sexuálnom živote, experimenty. Toto zariadenie sa mi veľmi páčilo. Ľahko sa čistí, ľahko sa vkladá do vagíny. Používam ho už šesť mesiacov, žiadne sťažnosti, nič zlomené. Hlavná vec je, že je pohodlné, že máte voľné ruky, môžete robiť iné pohyby a manipulácie. Sexuálna hračka je veľmi vzrušujúca a zapína sa. S partnerom sme veľmi spokojní. Všetko funguje ako má, nič sa nerozbilo.