Lovense Sex Machine je kvalitná mechanická hračka, ktorá pomáha simulovať skutočný pohlavný styk alebo inú sexuálnu aktivitu. Vďaka tomuto zariadeniu si môžete spestriť sexuálny život alebo naplniť svoje fyziologické potreby.
Teraz je pohodlné ovládať funkčnosť, silu a rýchlosť otrasov, keďže je zariadenie pripojené k smartfónu alebo tabletu. Výhody Lovese Sex Machine zahŕňajú množstvo charakteristík:

  • možnosť pripojenia k smartfónu;
  • kvalitný výkonný motor dokáže poskytnúť aktivitu 300 frakcií za minútu;
  • existuje veľké množstvo polôh, pre ktoré je možné ho upraviť;
  • zariadenie sa rýchlo a jednoducho zostavuje, nie sú potrebné žiadne špeciálne zručnosti;
  • stabilné vďaka podpore;
  • funguje ticho;
  • vyrobené z vysokokvalitného kovu s kvalitnými gumenými nástavcami.

Najvýkonnejší režim je možné zapnúť stlačením jediného tlačidla „H“ počas ovládania.

Lovense Sex Machine moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

Podpery mechanického zariadenia sú vyrobené z kovu a telo je vyrobené z vysoko kvalitného plastu, odolného voči mechanickému namáhaniu zvnútra aj zvonku. Dodáva sa s prelismi - dilda vyrobenými z vysoko kvalitného silikónu, zdravotne nezávadného.

Návod na použitie

Tento mechanizmus sa používa na simuláciu pohlavného styku. K tomu stačí poskladať zariadenie podľa typu, nakonfigurovať si ho pre seba, stiahnuť si aplikáciu a ovládať ho na diaľku pre Solo hry.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Sexuálny stroj Lovese je inštalovaný na rovnom povrchu, po ktorom je na kovovom konci umiestnené silikónové dildo. Pomocou aplikácie je zariadenie nakonfigurované na požadované parametre, po ktorých môže byť ošetrené mazivom, aby nedošlo k poškodeniu v procese.
Potom ho môžete ovládať pomocou hlasových príkazov, cez telefón alebo priamo manuálne, ak sa používa v pároch. Mechanizmus začína fungovať podľa princípu prirodzeného pohybu muža pri pohlavnom styku, pričom vo vnútri mierne vibruje. Rýchlosť pohybu je možné zrýchliť alebo spomaliť v závislosti od vlastných pocitov. Kovový držiak so silikónovou špičkou vykonáva pohyby vpred a pri tom môžete meniť uhol vstupu, aby ste dosiahli živšie pocity.

Lovense Sex Machine Akým spôsobom liek účinkuje?
Lovense Sex Machine
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Indikácie na použitie

Lovence Sex Machine sú mechanizmy, ktoré sa používajú na simuláciu pohlavného styku. Ak nie je možné nadviazať kontakt s mužmi, potom sa na udržanie fyzického zdravia a uspokojenie fyziologických potrieb používajú takéto sexuálne hračky. Môže sa použiť aj vtedy, ak žena nedosiahne vaginálny orgazmus počas sexu s mužmi. To vás naučí zažiť potešenie, ako aj nájsť bod „G“ na nápravu situácie. Môže pomôcť ženám, ktoré majú problémy s výhrezom maternice a používa sa aj na precvičenie svalov pohlavných orgánov.

Kontraindikácie používania

Neexistujú žiadne špecifické kontraindikácie, ale tí, ktorí majú alergické reakcie na lubrikanty alebo materiály na pripevnenie robertkov, by mali byť opatrní. V takejto situácii stojí za to starostlivo vybrať materiál. Okrem toho je dôležité vybrať si kvalitný sexuálny prístroj Lovense od dôveryhodného predajcu, pretože podpery môžu viesť k zraneniu.

Odborná recenzia

Ako lekár s dlhoročnými skúsenosťami môžem povedať, že takéto mechanizmy pohlavného styku sú užitočné, pretože môžu zlepšiť sexuálnu aktivitu človeka. Umožňujú ženám, ktoré predtým nezažili orgazmus, čím zlepšujú kvalitu pohlavného styku. Navyše dlhodobá sexuálna abstinencia môže viesť aj k chorobám. Lovese Sex Machine vám umožní úplne simulovať pohlavný styk, uspokojiť človeka, stimulovať erotogénne zóny.

Zákaznícke recenzie

Skvelý stroj na sex, veľmi sa mi páčil. Cez aplikáciu si ho môžete prispôsobiť podľa seba, vyskúšať si ho môžete v rôznych pózach. Prístroj je tichý a výkonný, počet zlomkov som si prispôsobil vlastnému tempu, čo je tiež veľmi dobré. Predáva sa s dvoma robertkami naraz, môžete ich ovládať zblízka aj na diaľku. Vďaka Lovense Sex Machine som mala niekoľko orgazmov, hoci ich pri sexe s mužmi zažívam len zriedka.
Rád skúšam rôzne sexuálne hračky, aby som sa uspokojil. Na tento stroj som narazil náhodou, ale vzal som si ho a bol som spokojný. Rýchlosť je jednoducho veľkolepá, a čo je najdôležitejšie, zároveň nechýbajú ani vibrácie. S pomocou Lovense Sex Machine sa mi podarilo nielen niekoľkokrát za sebou vystrieť, ale aj urobiť striekačku, čo sa mi ešte nikdy nestalo. Zariadenie je možné nastaviť na výšku, zmeniť uhol vstupu, vo všeobecnosti úplne simuluje sex s mužom! Som rád, že som si kúpil túto skvelú sexuálnu hračku.
Vzhľad stroja a materiál nástavcov sa mi veľmi páčil, je vidieť, že výrobok je kvalitný a nie je strašidelný používať. Veľmi sa mi páčila funkčnosť, nielen že je nastaviteľná sila, špička sa dá nastaviť do ľubovoľnej polohy pre hry Solo. Dá sa použiť s partnerom, ak máte radi takéto hry, môže ovládať zariadenie samostatne. Veľmi ma potešil robertek, ktorý takmer úplne napodobňuje pohlavný orgán, so všetkou jeho úľavou. Dizajn stojí za to, jeho kúpu ste neoľutovali.