Lovense Ridge sú vibračné a rotujúce análne guľôčky, ktoré sa ľahko ovládajú na určitú vzdialenosť. Ponúkané pre potešenie. Je to úžasná hračka, s ktorou sa môže každý zoznámiť s novými análnymi hrami bez ohľadu na sexuálny potenciál, sexuálnu orientáciu alebo úroveň skúseností v sexuálnych vzťahoch.

Lovense Ridge moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

V porovnaní s inými loptičkami nie je Lovese Ridge vôbec statická. Je schopný poskytnúť silné vibrácie prítomnosti výkonného motora inštalovaného vo vnútri zariadenia. Existujú mechaniky, ktoré vám umožňujú získať rotačný pohyb. Samostatne sa nastavuje úroveň obtiažnosti a ovládania. Môžete zvýšiť vibrácie, aby ste dosiahli požadovaný pocit. Zariadenie dokáže produkovať výkon až 116 otáčok za minútu a rýchlosť sa ovláda pomocou špeciálneho tlačidla.

Návod na použitie

Malé guľôčky sa vkladajú do konečníka. Výkon sa zvyšuje postupne, aby sa zvýšil komfort a aby ste sa cítili sebaisto. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov vytiahnite loptičky pred vyvrcholením. Dodatočne stimuluje erotogénne zóny, čo umožňuje zvýšenie vyvrcholenia. Vhodné pre ženy aj mužov. Ak chcete zariadenie správne používať, odporúčame vám prečítať si pokyny, kde sa každý používateľ môže naučiť všetky zložitosti procesu. Ak chcete vyvinúť väčší pocit, môžete zmeniť silu.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Vibrácie z mechaniky a loptičiek v kombinácii s rotáciou postupne začínajú masírovať konečník, umožňujú získať rozkoš a postupne v tele vyvolávajú orgazmus. To všetko vám umožňuje získať neuveriteľný pocit, ako pri simulácii s penisom. Silné vibrácie je možné čo najviac znížiť. Jednoduché vloženie, výsledkom čoho je úplná 360-stupňová obojstranná rotačná masáž. Najvýkonnejší motor vytvára postupné a intenzívne vibrácie s malým hlukom, ktoré sú pre hru nepostrehnuteľné. Synchronizácia zariadenia s akoukoľvek hudbou je jednoduchá. Ergonomický nástavec pomôže udržať hračku pri jej vkladaní do otvoru.

Lovense Ridge Akým spôsobom liek účinkuje?
Lovense Ridge
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Indikácie na použitie

Lovese Ridge je ponúkaný pre zábavu. Je to zaujímavé zariadenie na získanie potešenia počas intímnych vzťahov. Na zlepšenie vzťahov môžu muži a ženy využívať úplne nové zariadenie s výkonom 116 otáčok za minútu. Túto možnosť je možné využiť, ak chce jeden z partnerov priviesť toho druhého k orgazmu. Zariadenie zlepšuje pochopenie sexuálnych vzťahov. Výrobca je presvedčený aj o tom, že prístroj pomáha pri problémoch s prostatou. Táto masáž pomôže zlepšiť močový systém.

Kontraindikácie používania

Ak trpíte srdcovým zlyhaním alebo ste nedávno podstúpili operáciu brucha, zariadenie by ste nemali používať. V iných prípadoch nemá zariadenie žiadne ďalšie kontraindikácie. Okrem toho môže ktokoľvek použiť zariadenie na získanie ďalších možností. Neužívajte počas tehotenstva alebo ak máte chronické ochorenia obličiek, maternice atď.

Odborná recenzia

Ako profesionálny sexuológ vždy odporúčam zaviesť do vašich rodinných vzťahov nejaké spestrenie. Zmenou sexuálnych vzťahov sa každý môže spoľahnúť na posilnenie vzťahov, vzájomné porozumenie atď. Lovese Ridge vám len pomôže zlepšiť váš vzťah, vďaka čomu bude váš manželský svet hodnotnejší. Som presvedčený, že toto zariadenie zlepší naše chápanie nového sveta.

Zákaznícke recenzie

Lovese Ridge bolo pre mňa niečo výnimočné. Nedávno som sa rozhodla spestriť svoj vzťah používaním podobných hračiek. S manželkou sme už dlhšie uvažovali o zmene nášho vzťahu. A potom sme si jedného dňa všimli na internete článok, ktorý navrhoval Lovese Ridge. Prečítali sme si popis a rozhodli sme sa objednať. Onedlho sme dostali rozkaz a hneď sme začali študovať. Funguje to skvele, mechanika je výkonná, ale úroveň výkonu sa dá ľahko nastaviť. Naozaj sme si to užili.
Nikdy som si nemyslel, že pri sexe môžete cítiť taký pocit, ku ktorému sa chcete znova a znova vracať. Lovese Ridge je moja najobľúbenejšia hračka. Teraz sa s ňou už nikdy nerozlúčim. Prístroj používam takmer každý deň. Rád sa hrám s takýmito vecami, pretože sú vždy skutočným potešením. Odporúčam ho použiť aspoň raz v živote.
Lovese Ridge dostala ako darček od svojho manžela. Nádherný produkt, vďaka ktorému som sa cítila žiadaná. Prvýkrát som pocítila, že ma môj manžel naozaj miluje. A potešenie bolo nezabudnuteľné. Odporúčam všetkým ženám. Toto je skutočne niečo výnimočné, čo vás rozochveje od rozkoše.