Lovense Hyphy je nový vibrátor navrhnutý tak, aby poskytoval širokú škálu vnemov. Od ostatných podobných produktov sa výrazne líši tým, že dokáže stimulovať bod G aj klitoris, čo vám umožní zažiť oveľa viac potešenia. Lovese Hyphy je ideálny pre sólovú hru, ale dá sa použiť aj na zábavné hranie s partnerom. Stačí ho pripojiť k mobilnému zariadeniu cez Bluetooth a pripraviť sa na niekoľkonásobné výbušné orgazmy.

Lovense Hyphy moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Zloženie

Samotné zariadenie obsahovalo priehľadné nabíjacie puzdro, USB kábel, 3 silikónové hroty, ako aj návod na použitie a návod na rýchle nastavenie. Samotné zariadenie je vyrobené z kvalitných hypoalergénnych materiálov a má spoľahlivú ochranu proti vode a prachu (IPX7). Vo vnútri je vybavená dvoma motormi a výkonnou batériou, ktorá umožňuje používať hračku pri najvyšších vibráciách po dobu 5 hodín bez prerušenia. Špeciálny Bluetooth čip a moderná anténa zabezpečia stabilné spojenie so smartfónom alebo akýmkoľvek iným zariadením, ktoré túto technológiu podporuje.

Návod na použitie

Výrobca odporúča dodržiavať starostlivú hygienu, a preto odporúča pred a po priamom použití vyčistiť vibrátor čistou teplou vodou. Ako lubrikant je tiež najlepšie používať vysokokvalitné hypoalergénne lubrikanty na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu samotného zariadenia a nedošlo k podráždeniu slizníc.
Do mobilného zariadenia si musíte nainštalovať špeciálnu aplikáciu, ako je uvedené v pokynoch, a potom ju pripojiť cez Bluetooth. Po nadviazaní spojenia môžete začať ovládať vibrátor: k dispozícii je až 10 vzorov a 3 úrovne výkonu, hudobný režim a aktivácia zvukom.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Lovese Hyphy dokáže vzrušiť najcitlivejšie oblasti tela a súčasne produkovať silné a vysokofrekvenčné vibrácie. Pomocou úzkej časti môžete zažiť nezabudnuteľné pocity, ktoré budú jasnejšie, ak použijete špeciálne nadstavce. Každý z nich vám umožní zažiť samostatné spektrum rozkoše – od tých porovnateľných s ústnymi pohladeniami až po čo najširšiu stimuláciu. Široká časť vám pomôže vystúpiť na najvyššie vrcholy, pričom aktivuje bod G.
Lovese Hyphy nie je potrebné často nabíjať, silný motor funguje až 5 hodín v kuse a nový dizajn a pohodlné nabíjacie puzdro vám pomôže používať ho nielen doma, ale aj počas dlhej služobnej cesty, bez odopieranie si potrebných pôžitkov.

Lovense Hyphy Akým spôsobom liek účinkuje?
Lovense Hyphy
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené

Indikácie na použitie

Zariadenie je určené pre osoby staršie ako 18 rokov výlučne ako spôsob uspokojenia sexuálnej túžby a emocionálneho uvoľnenia. Vhodné na samostatné hry alebo na príjemné spoločné chvíle s partnerom.

Kontraindikácie používania

Vibrátor nemá žiadne kontraindikácie, pretože je navrhnutý v súlade s ľudskou anatómiou a je vyrobený z vodeodolných, hypoalergénnych materiálov uznávaných ako bezpečné pre zdravie.

Odborná recenzia

Orgazmus môže byť vaginálny (bod G), klitorisový a nedávno vedci prišli na to, že vzniká stimuláciou bradaviek. Preto plne schvaľujem, ak to isté zariadenie dokáže pokryť viacero oblastí. Nemôže predstavovať zdravotné riziko, pretože pri jeho výrobe boli použité vysokokvalitné materiály. Preto ho odporúčam na použitie vo dvojici aj osamote.

Zákaznícke recenzie

Práve som sa zamiloval do tohto vibrátora! Je tak príjemný na dotyk a tak veľmi vibruje! Zakaždým, keď s ním letím do neba a nechcem sa vrátiť. Už dlho som sa tak nebavil, hoci mám niekoľko iných hračiek pre dospelých. Ale tento sa stal mojím obľúbeným, nikdy sa s ním nechcem rozlúčiť.
Nový dizajn je jednoducho úžasný. Táto spoločnosť zvyčajne používa svetlé, honosné farby. Tá istá hračka nepriťahuje pozornosť, takže ju pokojne držím vo svojej kúpeľni bez obáv, že niekto z mojich priateľov alebo príbuzných pochopí jej skutočný účel. Páčilo sa mi aj puzdro - pohodlné, skladné, priehľadné.
Dobrá vec je, že váži tak málo, takže sa dobre drží v ruke. Pri procese sa nešmýka, vibrácie sú silné, no sústredené v jednom bode, takže z dlane nevypadne v tej najnevhodnejšej chvíli. Veľkosť perfektne sedí a pôsobí pohodlne. Je pekné, že výrobca do súpravy nezahrnul iba jeden, ale niekoľko príloh. Umožňujú, aby sa fantázia uvoľnila. Treba tiež dodať, že v aplikácii je dostupných niekoľko vibračných vzorov, takže každý večer bude iný ako tie predchádzajúce. Za celú dobu používania som vyskúšal všetky a bol som úplne spokojný. Vybrala som tie najprijateľnejšie, teraz sa už len s pomocou tejto úžasnej vecičky teším. Ďakujem predajcovi za taký úžasný produkt!