Depantenje účinný liek vytvorený na boj s akútnymi a chronickými ochoreniami kĺbov. Produkt sa vyrába vo forme gélu, 1 tuba obsahuje 25 ml liečivej konzistencie. Liek bol vyvinutý podľa vzorca navrhnutého skúsenými ortopédmi. Každý deň sa stretávajú s potrebou eliminovať artritídu, artrózu, osteochondrózu, ako aj iné kĺbové patológie a vedia, ako to urobiť najlepšie. Gél preto neobsahuje žiadne zbytočné zložky a pozostáva len z prírodných látok. Produkt je vhodný na terapiu doma, čo vám umožní absolvovať kurz pohodlne a efektívne.

Depanten moja úprimná Recenzia
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené
39€

Zloženie

Gél je vyrobený na báze mentolového oleja, extraktu arniky a eukalyptu. Droga neobsahuje žiadne umelé zložky, čo odlišuje tento produkt od jeho analógov. Nástroj vykonáva nasledujúce funkcie:

  • Zmierňuje bolesť, ako aj opuch mäkkých tkanív, ktoré obklopujú problémový kĺb.
  • Regeneruje chrupavku a posilňuje ju.
  • Podporuje tvorbu dostatočného množstva synoviálnej tekutiny, vďaka ktorej sú kĺby flexibilné.
  • Odstraňuje toxické nečistoty z chrupavky a okolitých tkanív.
  • Zastavuje zápalový proces v kĺboch.

Keďže gél je vyrobený len z prírodných surovín, nespôsobuje závislosť, alergické reakcie ani vedľajšie účinky. Výsledok, ktorý možno dosiahnuť použitím tohto lieku, pretrváva aj po ukončení liečebného cyklu - ochorenie odstránené počas liečby sa nevráti.

Návod na použitie

Aby ste produkt správne používali, mali by ste si najprv prečítať informácie v priložených pokynoch. Aplikujte liek iba na čistú, suchú pokožku umiestnenú nad problémovým kĺbom. Vtierajte gél, kým sa úplne nevstrebe do epitelu. Prípravok nie je potrebné z pokožky zmývať. Užívajte liek 2-3 krát denne počas 1 mesiaca.

Akým spôsobom liek účinkuje?

Komponenty produktu rozpoznávajú patogénnu mikroflóru v chrupavke a okolitých tkanivách a zastavujú jej činnosť. Gél preto nepomáha maskovať príznaky, ale priamo odstraňuje zápaly kĺbov. Droga posilňuje chrupavku, zabraňuje jej krehkosti a oddeľovaniu na vlákna. Gélové látky prehrievajú problémové miesto, odstraňujú bolesť a podporujú tvorbu nových buniek, ktoré vyplnia poškodené segmenty pohybového aparátu.

Depanten Akým spôsobom liek účinkuje?
Depanten
Množstvo produktov predaných v rámci akcie je obmedzené
39€

Indikácie na použitie

Depanten je určený na odstránenie artritídy, artrózy, osteochondrózy, dny a burzitídy. Liek je určený na použitie osobami staršími ako 18 rokov. Gél bol vytvorený na odstránenie akútnych a chronických kĺbových patológií. Liečivo je určené na absolvovanie terapeutického kurzu doma. Produkt bol vytvorený, aby nahradil farmaceutické produkty, fyzioterapeutické procedúry, masáže a cvičebnú terapiu - ak sa všetky tieto metódy ukázali ako neúčinné alebo ak ich použitie z rôznych dôvodov nie je možné.

Kontraindikácie používania

Je neprijateľné liečiť sa týmto gélom, ak máte alergickú reakciu na jeho zložky. Liek nie je určený na použitie u detí a dospievajúcich. Produkt sa nemôže používať počas tehotenstva a laktácie, pretože nie je presne známe, ako zložky gélu ovplyvňujú zdravie dieťaťa. Liek sa nepoužíva v prípade závažných zápalových, autoimunitných a onkologických procesov, ako aj v prípade narušenej celistvosti kože a v počiatočnom štádiu pooperačnej rehabilitácie.

Odborná recenzia

„Choroby kĺbov je lepšie odstraňovať prírodnými a nie farmaceutickými prostriedkami, na čo každého svojho pacienta okamžite upozorňujem. Depanten je kombináciou organických zložiek. Preto pre pacientov, ktorí sú odhodlaní podstúpiť liečbu doma, je tento gél jednoducho ideálny. Prípravok nezaťažuje a odstraňuje kĺbové patológie rôznych príčin, závažnosti, lokalizácie a štádia.“

Zákaznícke recenzie

“Tento gél mi vyhovoval na 100%. Aplikoval som liek len mesiac a úplne som sa zbavil artrózy, ktorá ma trápila už niekoľko rokov. Teraz odporučím tento účinný prostriedok všetkým, ktorí chcú podstúpiť liečbu rýchlo a efektívne.“
„Depanten je jediný liek, ktorý mi pomohol prekonať dlhotrvajúcu osteochondrózu. A antibiotiká a mastičky, ktoré som si kúpila v lekárni, sa ukázali ako zbytočné. Na rozdiel od nich tento liek začal pôsobiť v prvý deň kurzu. Teraz vďaka gélu neexistuje žiadna osteochondróza.“
„Skúsil som veľa rôznych liekov, kým som našiel tento liek. Škoda, že som o ňom nevedel skôr. Teraz sú kĺby v poriadku, hoci celé obdobie liečby trvalo len 4 týždne. Tiež sa mi páčilo, že cena lieku nie je drahšia ako tie možnosti, ktoré sa predávajú v lekárni.“