Kto vymyslel tejto sladkosti názov, keď nie je ani biela a po čokoláde v nej niet ani stopy?
Ak máte odpoveď alebo aspoň nejakú svoju vlastnú kreatívnu teóriu, dajte mi prosím vedieť 🙂 A ak aj nemáte, ale máte chuť sa v chladných dňoch zohriať pri teplom sladkom nápoji, skúste si v mlieku roztopiť miesto klasickej čokolády túto bielu.
Ja som použila bielu čokoládu so zrnkami vanilky a mandľové mlieko. Mňam!
Kdesi na amerických blogoch som videla, že za veľkou mlákou si ľudia dávajú do horúcej čokolády aj marshmallowsy. Musela som vyskúšať 🙂 Ale priznám sa, nijak ma to nevzalo. Nápoj sám o sebe bol výborný a tie cukríky boli… skrátka len tak navyše, žiadnu pridanú hodnotu tomu nedali. Jedine ak kalorickú 🙂 Takže u mňa nabudúce bez nich.